Ontmoetingsdag april 2024

door Rob

Op zaterdag 13 april hadden we weer een ontmoetingsdag gepland staan. Nu de yurt zijn plekje gevonden had leek het ons een mooi moment en een mooie plek om weer eens met gelijkgestemden in ons netwerk samen te komen.

We begonnen met een uitgebreide incheck-ronde, waarbij iedereen zichzelf even kon voorstellen en vertellen hoe hij/zij erbij zat. Daarna was het tijd voor lunch. Zoals nu een vast ritueel begint te worden was dat een potluck lunch, waarvoor iedereen iets had meegenomen. Zo hebben we altijd een heerlijk gevarieerde maaltijd met voor ieder iets wils!

Dit keer hadden we bewust gekozen om geen thema aan de bijeenkomst te koppelen, zodat er ruimte was om gesprekken te laten ontstaan. In de toekomst willen wel wellicht ook themamiddagen organiseren waar er gepraat kan worden over specifieke onderwerpen.

Zo kabbelde de middag voort met goede gesprekken, lekker eten en zelfs wat live muziek. Een fijne manier om onze nieuwe bijeenkomstplek in te wijden! We kijken uit naar de volgende bijeenkomsten!